Eilen keittiön katosta / lampusta roikkui tällainen kaveri. Välillä se kiipesi lamppuun, väijypaikalleen ja välillä tiputtautui silmien korkeudelle. Hirmuisia venyttelyjä teki raajoillaan. Esitteli vissiin osaamistaan : ) Sitä piti oikein väistää, ettei ollut hämähäkki otsassa.
Böööö!
Siellä se tänäänkin jossain seurasi lipstikkakeiton valmistamista. Ei tullut kuitenkaan nenän eteen tekemään voimisteluliikkeitä.
Lipstikat ovat nyt parhaimmillaan. Osa on mennyt jo aika kovaksi, mutta puskan sisuksista löytyi vielä pehmoisia ja tuoreita varsia.
Tällä kertaa piti käydä kauboilla ostamassa perunaa ja sipuleita.
Seuraavan kerran noudatan aiempaa ohjetta ja teen niistä tarvikkeista, mitä kotoa sattuu löytymään.
Kuiviksia löytyy aina.
Tällä kertaa keitto on valmistettu seuraavanlaisista raaka-aineista:
- oliiviöljyä
- 5 dl silputtua lipstikkaa
- 3 makeaa sipulia
- 4 - 5 valkosipulin kynttä
- 5 isohkoa rosamunda perunaa
- 3 rkl kuivattuja juureksia/kasviksia
- 2 litraa vettä, mikä oli liikaa
- 2 tl suolaa, merisuolaa
- mustpippuria, sopivasti
- 2 - 3 rkl Maizenaa, maissijauhoja
- 2 dl kermaa
Sekoita Maizena kylmään vesitilkkaan ja sekoita se liemeen. Anna kiehua n. 3 min. Lisää kerma.
Aja keitos tehosekoittajalla tasaiseksi. Jos haluat, voit tehdä keitosta tanakampaa laittamalla siihen vähemmän vettä tai lisäämällä suurusteen määrää.
Lipstikkakeitto maistuu mainiolle kalseana sadepäivänä.
Jännä rehu, siihen tulee himo. Edellinen keitto oli huomattavasti enemmän lipstikan makuinen. Nyt tehty keitto maistui aika lällylle. Yksi tärkeä ainesosa keitosta puuttui nyt, voi.
Lipstikkakeitto
Sitä pitää pikkuisen sipaista sekaan loppuvaiheessa. Aijoo ja se sherry. Sherry puuttui. Sitä voi lirauttaa tilkan, jos sattuu olemaan.
Porinaa.
Maittavaa.
Kuten voi kuuluu lipstikkakeittoon, niin nämäkin kuuluvat toisilleen.
Pikkiiiis, oma lämmönlähteeni ja päivieni valo, sydämen kuva.
Kommentit