kimmeltää aarre.

Toissa viikonloppuna pätkäisi mökillä lumen maahan.

Bellan kanssa haaveiltiin vedessä pyörimisestä. Ei uskaltanut koirakaan, vaikka sillä on lämmin turkki yllä.

Tienoo oli pinkkiä ja lilaa. Kaislikkoa katsellessa tuli mieleen matoset, ähhähää, siellähän palelette.

Haaveilen kuivapuvusta. Sen kanssa voisi vielä täysissään mellastaa kaislikossa kuvaamassa kaloja. Kävin Ruskovillalta vasiten ostamassa kerraston. http://www.ruskovilla.fi/Tuotteet/Aikuiset. Sen kanssa varmaan tarkenee melko kylmässäkin vedessä kuivapuvun sisällä. Voihan se olla, että kuivapukuihin on kehitelty omat lämpösisukset. Nyt odottelen veronpalautuksia ja sitten ostoksille.

Tietäisinpä vain, minkälainen olisi hyvä kuivapuku amatöörille. Patulle.

Teeveessä näin ohimennen, kun Peltsi snorklaili Itämeressä? Vaikutti hyvin mielenkiintoiselta, veden alainen luontopolku. Ohjelmassa heillä oli kuivapuvut päällä, lieneekö kuvattu nyt syksymmällä vai aikaisemmin. Aivan mahtavaa, kun saa sen puvun hommattua, sukeltelukausi pitenee.

Siihen asti on tyydyttävä ihailemaan maisemia ja haaveilemaan vedenalaisista aarteista.

Kultakos se siellä kimaltelee?

Oikeasti raivostutti. Kaunishan se on katsella, "kullan" kimallus, mutta tosi paha kaikin puolin. Näitä oli kylvetty sinne tänne pitkin niemen nokkaa, olivat n. 5-20 m päässä rannasta. Kaikki eri merkkisiä, joten tenukepukoita lienee ollut vesillä/pilkillä useampiakin. Toki niitä löytyi maaltakin.

Muutaman ajan päästä tölkki ruostuu näkymättömiin ja sen repaleiset reunat ovat teräviä. Siihen on ilkiä astua muutoin niin puhtoisella hiekkapohjalla. Ensi kesänä käyn keräilemässä tölkit talteen.

Tyhjiä tölkkejä löytyy mitä merkillisimmistä paikoista. Joskus luulee olevansa paikassa, missä kukaan ei ole ennen ollut. Sitten löytyy olutölkki...