On uskomattoman hienoa, että meillä on olemassa apuvälinelainaamo.

Kohta kuukauden päivät on vasurissa ollut yötä päivää rannetuki. Ei tietenkään uimahallissa ja viime viikolla parina päivänä töissä tuli oltua ilman. Oikeaan hain tuen pari viikkoa myöhemmin. Fysioterapeutti sanoi heti, että kummassakin kannattaa olla. Hain tietenkin vasta, kun oikeakin käsi kipeytyi.

Syystä tästä, on tullut vietettyä hiljaiseloa blogitteluissa, käsitöitä en ole tehnyt ollenkaan. Vapaa-ajalla.

Tänään pikkuisen alkoi piukkaamaan. Mökillä raksaaminen menossa, enkä ole pystynyt rikkaa ristiin laittamaan. Mies on ollut ymmärtäväinen, hänellä käsi toimii jo melkein normaalisti. Luonnossa on tullut liikuttua kameran ja koiran kanssa usein. Se on silkkaa nautintoa. Onneks ei tarvitse käsillä kävellä : )

Pimeni. Sadetta luvassa, siksi ajoin aamupäivällä kiireesti nurtsin.Tälle kesälle ensimmäisen kerran. Olen säästellyt käsiä, mutta nyt en saanut enää pidäteltyä itseäni. Se on suorastaan himohommaa. Naapurit ovat ajaneet jo monta kertaa, mutta heillä onkin oikeat nurmikot. Meillä on sellainen, sanoisiko, villimpi versio. 

Ainakin vielä kädet toimivat oikein hyvin, siis samoilla lämpimillä muutamat blogittelut.

Niin, jotta rakkaat neuloosin tai muun käsillä tekemisen pauloissa olevat. Joku tolkku se kannattaa näissäkin hommissa olla : )