Sain Pirjolta kuvahaasteen, kiitos ja laitan sen eteenpäin Annin aartehille, Tanssijalle, Tiin tekeleille ja Vikkityylille.

1. Avaa kuvatiedostostasi neljäs kansio
2. Avaa neljännen kansion neljäs kuva
3. Julkaise kuva blogissasi ja selitä se
4. Haasta neljä muuta bloggaajaa mukaan
 
 

Pakko oli hakea vanhoja kuvia "vanhalta" koneelta, sillä neljännen kansion neljäs kuva oli juuri sama metallilyhty, jonka kesäpäivänseisauksen kunniaksi esittelin.

Joten alla vanhan koneen neljännen kansion neljäs.

Keittiökuva on otettu vuonna 2007, heinäkuun viides päivä. Kuten kuvasta näkyy, remppa on kesken. Nyt kaakeleiden yläpuolelle on raksattu mosaiikki. Silti se on vielä kesken. Seinät ovat vieläkin maalaamatta, uuninalue kesken, patteri puuttuu seinästä (irtopatteri on kyllä), ikkunalaudat jne.jne. Niin joo. Ja saarekkeen tausta peittämättä.

Johan olikin haaste.

Oli kyllä järkky päivä.

Piti ihan itkut tirauttaa kun säikähdin niin sydänjuuriani myöten. Olin muutaman kymmenen metrin päässä selin, kun se 70 tonnin paalutuskone tärähti kanveesiin, baarin terassille ja sen ikkunasta sisään. Olin ihan varma, että sen jumalattoman tolpan alla on liiskana ihmisiä. Kuin ihmeen kaupalla, kukaan ei loukkaantunut. Olen enemmän kuin iloinen ja onnellinen. Joskus on onnea onnettomuudessa. Siinä oli monella ihmisellä todella hilkulla hengen lähtö.

 http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=2219665