Melko viileän näköistä vettä.

Ehkä vuodenaika sai miettimään kuivapuvun ostoa tarkemmin. Kumpi parempi, kuivapuku vai eteinen?

Kesään on vielä pitkästi aikaa ja eteisen(kin) remontti on vielä kesken.  Kuvassa kattopaneeleita, jotka sentään on jo saatu paikoilleen, eteiseen ja keittiöön. Valittiin helmipaneelia, koska keittiössä puretun katon alta löytyi sitä. Paneelit vetelin Osmo Colorilla.

Menneellä  viikolla keittiön seiniä maalatessa mietin listojen ostamista. Vanhoja kuvia selaillessa löytyi kuvat jo ostetuista listoista, hieno homma. Kuva on vuodelta 2005. Olemme jemmanneet listat olohuoneen kattoparrujen päälle ja sinne meinasivat unohtua. Onneksi on kuvia.

Remontoiminen on ollut koko kuuden vuoden ajan mitä sylettävintä puuhaa. Aloitimme remontoimaan heti tänne muutettuamme. 2007 aloimme tekemään talviasuttavaa mökkiä. Oikein on inhottanut kaikki sisustus ohjelmat ja sisustus kouhottaminen. Kaikki, mikä on pitänyt tehdä, on tehty. Vailla minkäänlaista intohimoa.

Viime viikolla se sitten iski. Aivan hirmuinen remontoimis- ja rakentamisinto. Ja kaikki lähti seinien maalaamisesta. Se oli helppoa ja näkyisää hommaa. Tein päätöksen olla ostamatta kuivapukua, vielä.  Siispä kipinkapin rautakauppaan.

Tilauksessa on nyt eteisen seinä- ja lattiamateriaalit, ai, miten riemastuttaa. Kun eteinen on valmis, laitan ennen ja jälkeen kuvia. Kolmen viikon päästä tulee paneelit, jau!

Ja olohuoneeseen olen päättänyt maalata ainakin yhden seinän välimerelliseksi. Tai merelliseksi. Jotain raikasta ja uutta.

Onko muilla remontointi/rakentamisintoa?