Ennen vanhaan, silloin käsityöyrittäjänä, usein piirsin ja suunnittelin tuotteen ennen protokappaleen tekemistä. Suunnittelulla säästi aikaa ja rahaa. Nyt pistän menemään vaan. Annan tulla sen kummemmin miettimättä, lähtökohtana joku piskuinen ajatus, hyvin piskuinen.

Tosin materiaalitkin ovat käytännössä ilmaisia, kierrätysrompetta. Helmet ovat ostettuja. Aikaa näihin menee, mutta sitähän on : )

On tainnut useampaan otteeseen tulla mainittua ihastukseni hopean väriseen sähkökaapelista purettuun alumiinilankaan. Pidän tuosta langasta, koska se on rouheaa, ei sileää, painunut "lommoille".

Jostan syystä halusin tehdä kruunun. Funtsin, että sitä voisi käyttää korutelineenä joko seinälle kiinnitettynä tai kattoon ripustettuna.

Kattoon ripustettuna siihen saisi riipukset järjestykseen ja kissoilta turvaan.

Sain silkkisamettipalan ystävättäreltäni. Pala oli jäänyt häneltä jostain ompeluprojektista yli. Se on aivan mahtavan, upean hehkuvan punainen ja kuvassani aivan lälly.

Bella-parka joutui malliksi. Eipä tuo kauaa kuningattarena viihtynyt. Kruunu nurkkaan ja kissain kanssa riehumaan. Pois turha arvokkuus.