Jaa. Pitääpä tässä ihan muistella, mistä tämä lähti. Juuh.Pari vuotta sitten tarvitsin lämpimät pohjalliset ja kurttasin ne käyttövalmiiksi hirmuisella kiireellä. Pohjalliset ovat vieläkin talvikengissäni ja toimivat loistavasti: lämmittävät ja imevät kosteutta.

Siitähän tämä lähti.

Viime jouluaattona huovutin, punaisesta huovutusvillasta tietenkin, vedellä ja saippualla ison levyn.

Harrastehommani ovat  tällaisia löysemmällä aikataululla laadittuja, olenhan julistanut kiireettömän elämän puolesta jo pidemmän aikaa.

Sain nykyiseltä työkaverilta langanpätkiä, ihanan, iloisen värikkäitä. Merinolampaanvillaa on tullut ostettua varastoon jo aiemmin.Pohjallisia kiertävä lanka on ostettu Pietarsaaresta ja olen kuuppa punaisena yrittänyt muistella yrittäjän nimeä. Ei vain tule millään mieleen. Huovutusneulat tilasin Luumäen Riitalta.

Ja niinhän se mopedi lähti keulimaan. Tässäkin tapauksessa. Innostuin, ja nyt on sitten huovutusvillaa enemmänkin odottamassa uusia rojekteja.

Täällä aloituksesta: http://ampiine.vuodatus.net/blog/2305072/huovutetut-pohjalliset/

Nämä lähtivat lahjaksi. Mietin, tuntuvatkohan kuviot ilkeältä jalkapohjaan. Ne ovat aikalailla kohollaan ja saattavat pitkään pidettynä tehdä häjyä.

Samalla idealla, eri kuvioilla, on suunnitelmissa muuta hubaa.

Kiireettymyyden ja kierrätyksen ollessa kantavana teemana, tässä on päästy toteuttamaan kumpaakin asiata oikein sydämen kyllyyest. Tämä ei ole kiireisen hommaa.

Ja siitäpä sujuvasti seuraavaan aiheeseen.