ja siihen on konsti.

Tällä viikolla on töitä kolmelle eri työnantajalle ja kahtena iltana menoa siihen päälle. Näitä jos oikein ajattelee, meinaa stressi puskea päälle. Jos vielä ajattelee tekemätöntä joulusiivousta, lähettämättömiä joulukortteja ja oikein piehtaroi tekemättömissä hommissa, niin paketti on melkoisen valmis. Mitenkä se olikaan: laiska töitään luettelee. Ai, että ajattelenko lautakasaa olohuoneen pöydän alla. En. Paljoa.

Tässä kohtaa on hyvä istahtaa, ajatella ja katsella mukavia.

Eilinen päivä odoteltiin viestiä, pääseekö porukat lähtemään joululomalle Suomeen. Eivät päässeet, vaikka venyivät koko päivän lentokentällä. Tänään uusi yritys.

Loppuviikosta saatan olla ulkohommissa. Kesällähän sitä venyy mielellään pihamaalla, mutta kovalla pakkasella siellä tulee nopiasti vilu. Kuinka osaa pukeutua tarpeeksi,  jaapas, eikäs, kylpäs, joopas. Pitäisi vain muistaa, ettei asioita kannata jossitella etukäteen. Siihen vain lankeaa niiin helposti. Voihan se olla, etten ole ulkona lain. Tai jos kyllä, yhtä kokemusta rikkaampana.

Näitä venkuloita ja kuvia niistä katsellessa häviää kaikenlainen kiireen ajatuskin ja mahdollinen stressi.

Jos pöydällä nukkuessa tulee liian kuuma...

... aina voi siirtyä kerrosta alemmaksi töiden päälle makoilemaan.

Mikä on sinun konstisi hävittää stressi huitsin nevadaan?

On mukava istahtaa hetkeksi, kesken mukamas kovimman kiireen, katsella kuvia tai kuunnella musiikkia tai katsoa jotain älyttömiä videonpätkiä.

http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2010/08/chili_hiljensi_aamu-tvn_juontajan_1917624.html

Ja nyt. Täyshönkä päälle! Ei tunnu missään.