Kurssi oli yksi osa Hamsteripajoja. Pajojen ideana on tehdä kaikenlaisesta kotoa löytyvästä romppeesta jotain järjellistä käyttökampetta tai taidetta.

Tässä tapauksessa lähtökohtana olivat kaakelit, vanhat tarjottimet, kivet, helmet, lasipisarat, lasipalat, mosaiikkipalat sun muut ihanat tavarat.

Tekniikkana oli ns. suora tekniikka, teimme mahdollisimman simppelisti, mahdollisimman vähillä työvälineillä ja - mahdollisimman edullisesti mahtavan erilaisia uusia tuotteita.

Jokainen suunnitteli työnsä itse. Osa teki luonnoksia paperille ja osa aloitti palojen liimaamisen suoraan alustalle. Kaikki 13 tekijää kukin omalla tyylillään. Nopeimmat eli nuorin, Henna 12 vee, ehti tehdä kuusi työtä. Eikä ihan mitä tahansa töitä.

Kuvien laittaminen ottaa näköjään aikaa, koittakaa olla kärsivällisiä. Kuvissa ei ole yhtään täysin valmista työtä, sillä kaikissa saumauslaasti on vielä märkä tai sitten sitä ei vielä ole. Osa lupasi lähettää minulle kuvan valmiista työstä, jonka sitten liitän tänne. Kokeilisitteko voiko kuvia liittää kommentteihin?

Kiitos kaikille mosaiikkilaisille! Oli ilo tehdä kanssanne.

Aloitan Minnasta.

Terveisin, Ampiine