ja apurinsa Tiikeri.

1246539738_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Beltsu pikkaisen poksahti kolarin jälkeen.

Aina, jos se jää vähäksi aikaa yksin, kaksin tai kolmin kissojen kanssa, tekee se tuhotöitä.

Epäilen vahvasti kissojen tiputtelevan sille tavaroita pöydiltä. Kerran sen omin silmin näin. "Tossa, tossa ja tossa! Tuhoa nuo ja saa syytteet niskaasi, kiäh, kiäh, kiäh!" Kissat osaavat olla ketkuja.

Tänään kaupunkireissun jälkeen saimme todeta Bellan pikkuisen taas piirrelleen. Punaisella sohvalla oli iso musteläntti, toinen tassu sinisenä ja vaalea sohva sotkettu siniseksi. Vaatehuoneesta se oli hakenut jo aiemmin käsittelyyn päässeen korkokengän. Se löytyi lisäkäsittelyn saaneena sohvalta. Mikä sitä niissä korkkareissa kiehtoo? Lättäkengät se jättää rauhaan.

Punainen sohva oli piirrelty ja kynä purtu palasiksi edellisen kaupunkireissun aikana. Siis jo toinen kuulakärkikynä viikon sisällä.

Viime viikolla se oli poissaollessamme päässyt eteiseen ja syönyt yhden kerran jalassa olleet varvastossut atomeiksi ja pari kertaa pidetyt Vagabond-korkkarit päreiksi.

Sillä on ihan samanlaiset touhut kuin pienenä. Se varmaan ahdistuu niin paljon yksin jäämisestä, että tuhoaa paikkoja. Ja aina se silppuaa tavaroita sohvilla, joilla se ei saa olla. Vaaleasta vuodesohvasta ei kohta ole mitään jäljellä. Ostettiin se mökille ja kissat osallistuvat sen tuhoamiseen yhtä tehokkaasti.

Pitänee hankkia Bellalle aktivointileluja, niin sillä on puuhaa poissaollessamme. Enää ei edes moitita sitä. Reppana.