hyvä tulee.

Trallalaa!

Paneeleiden saapumisilmoitus tuli tekstarilla. Kävin katsomassa tavaran ja sopimassa matosta. Ystävällinen myyjä lupasi leikata sen meille valmiiksi kun tänä iltana käymme hakemassa matskut kotiin. Tuntuu mukavalta, kun yksi asia menee taas eteenpäin.

Monenmonien pähkäilyiden jälkeen päädyimme muovimattoon. Keittiössä se on osoittautunut meille ehdottomasti parhaaksi ratkaisuksi. Nimimerkillä 4 kissaa ja nuori koira ja kaksi sikaa. Joskus jos tuntuu, sen voi vaihtaa lautalattiaksi. Vaikka vannoinkin, etten kuunaan enää remontoi. Oikeastaan tämä on hauskaa puuhaa.

Työkaluja vielä uupuu, mutta asia hoituu sekin.

Arkkupakastin on tyhjennettävä ja siirrettävä keittiöön, siksikin vimmalla maalailin siellä. Onneksi on pakkasta, niin saa tavarat pakasteesta hetkeksi kuistille.

Jotenkin tuli taas riemua ja virtaa tähän elämään.

Näitä kuvia on niin mukava jälkikäteen katsella. Nyt ei tunnu enää pahalta. On se edistynyt tuokin pikku hiljaa. Kuva vuodelta 2007.

Suunnittelin ja piirsin mökin ja tilasimme paketin vesikattoon asennettuna. Ei ollenkaan mahdoton urakka. Parasta on, kun oppii koko ajan uusia asioita.

Kaksi kämmiä kävi koko urakan aikana. Oviaukko tuli liian kapeaksi, minkä tekijät korjasivat piirrosten mukaiseksi. Oven on hyvä olla niin leveä, että pääsee tarvittaessa pyörätuolilla sisään. Toinen haaveri oli kuljetuksessa rikkoutunut väliovi, jonka senkin tehdas lähetti tilalle uuden.

Aina kuulee kerrottavan kauhutarinoita rakentamisesta. Meillä on jotenkin mennyt putkeen, jos nyt ei sitä autokolaria lasketa.

Rakentaminen elinikäisena oppimisena ja harrasteena ei ole ollenkaan hullumpi. Kasvattaa kärsivällisyyttä. Kyllä. Ja antaa onnistumisen tunteita, kyllä.